Välkomna till Ale IBF:s pojkar födda 2011

Ledarna
Floda flyttad en vecka....
2023-10-22 11:35

Hej,

Floda matchen kommer bli flyttad en vecka frammåt pga av att det krockar med andra sporter.

Ledarna

Hemmapremiären också avklarad
2023-10-14 17:22

Andra matchen för säsongen är avklarad och vi fick med oss en vinst ifrån hemmaborgen mot Bergum. Bergum är precis som oss ett lag som spelade sin andra match på röd nivå och på stor plan och det var också helt jämnt efter första perioden som vi nog iallafall kände att vi hade koll på.

Bergum var starka och när de fick möjlighet att bryta igenom så hade de bra skott som vi flera gånger med nöd och näppe klarade av att hålla utanför buren. I tredje så gick luften ur lite för bortalaget när vi gjorde ett par snabba mål och vi kunde vinna matchen utan att det blev nervöst på slutet.

Nu tränar vi på ytterligare en vecka för att nästa gång åka och möta Pixbo. Pixbo startade serien med att vinna mot dagens motståndare Bergum med 19-0 (!). Det kommer ta en tid innan lagen hamnar ungefär där de här hemma beroende på nivå, det är så det är när alla kommer "nya" till röd nivå.

// B

Premiär med nya tröjor
2023-10-08 12:14

Ja, då var premiärhelgen avklarad för oss alla. Som uppvärmning så fick truppen ut nya tröjor så nu kan vi spela i blått och vitt beroende på vad motståndarna har - båda tröjorna med till varje match!

Vi fick nog starta med seriens svåraste match då IBK Göteborg har ett 09/10 lag i vår serie och med hälften av laget två år äldre så visste vi att det skulle bli tufft. Vi tycker att vi stod upp bra stundtals då vi kom för oss att spela bollen. Vi fick också testa på att spela i boxplay för första gången. Vi tar med oss delar av första och tredje perioden samt hela andra då vi spelade 1-1 och slet som djur, och en hedersam förlust.

Nu tar vi nya tag och hoppas att alla kan komma och träna tillsammans så att vi blir mera vän med klubborna och kan få upp tempot på bollen i framtida matcher.