Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09
Bli medlem i Ale Innebandyförening
BLI MEDLEM
Sista ordinarie matchen spelad! Cupen hägrar!!!
2019-03-23 13:16
Tjejerna gjorde återigen en kämpainsats under den sista ordinarie matchen för denna säsongen. Vi ledare är mycket stolta över inställningen och kämpaglöden i våra tjejer. Vilken härlig skara tjejer!

Nu återstår "bara" den efterlängtade cupen i Varberg om två veckor. När vi tog upp detta på träningen i onsdags så kunde inte tjejerna sluta fråga om detta. De är taggade och det är himla kul att uppslutningen är så himla grym!

Vi har lovat att återkomma med mer information under denna veckan, men ni får hålla er någon dag till. Spelschemat publiceras på måndag och när vi har det återkommer vi med alla detaljer. 

Det som ni bör känna till redan nu är att cupen kommer spelas med början på lördag morgon och avslutning under söndagen. Praktiskt har nästan alla sagt att ni kan vara med och köra vilket är jättepositivt. Den skjutsen som ni kommer behöva lösa är till och från cupen, dvs lördag morgon och söndag eftermiddag/kväll. Vi ledare tar hand om och skjutsar tjejerna mellan hallarna under de två speldagarna.

Vi kommer sova i en skola, Trönningeskolan, och vi kommer också behöva hjälp av er med att lämna och hämta sovgrejer (madrasser, täcken, etc) på plats i skolan eftersom vi inte har plats i våra bilar för allt detta.

Men som sagt, men vi återkommer med mer och alla detaljer så fort spelschemat är publiserat.

Detta ska bli kul!!!
Bra match
2019-03-13 17:53
Var riktigt härligt att se dem idag - en riktigt kämpainsats! Tjejerna var värda segern efter en jämn och spännande match.
Så härligt när alla tjejerna bidrar och kämpar för varandra. Var en taktiskt bra match där tjejerna verkligen gjorde så mycket rätt och stressade sönder motståndet.
Nu har vi bara en match kvar och sedan cupen som vi ser fram emot mycket.
Igen!!!
2019-02-09 19:04
Vad säger man - GRYMT BRA SPELAT!

Nu börjar tjejerna verkligen ta för sig och det ger resultat! Vi hade ett mycket bra både individuellt spel men också samspel idag.
Vi hade många bollar framför mål som kunnat ge resultat men det var bara en av dem som ville in. Surte kämpade också mycket bra och lyckades få in två mål på kontringar.

Precis som förra helgen så är det lite surt att inte få flest mål, men med så här kul och bra spel på plan så känner vi oss tränare som vinnare ändå och vi hoppas och tror att våra tjejer känner likadant.

Kul kamp!
2019-02-03 16:06

Årets bästa match! Högt tempo, bra spel och många chanser åt båda håll. 


Bra målvaktsspel av Emilia som stod hela matchen. 

Våra mål kom på det vi tränat till stor del. Emelie lyfter in bollen framför mål som studsar på motståndare in i mål.

Saga lyfter ett långt frislag som friställer Agnes som avslutar i mål.

Kombinationsspel i anfallet som slutar med att Clara på ett direktskott gör mål.

Elin Z bryter in från hörnet framför mål och trycker in bollen.

Utöver målen var det många bra insatser. Alla tjejer var på tårna och kämpade stenhårt.

Bra jobbat hela laget!

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 11/03 08:32 
Ale Innebandyförening, 15/02 16:43 
Ale Innebandyförening, 14/01 16:38 
 
Ale IBF på Facebook
Sponsorer
Lagets sponsorer