Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09
Bli medlem i Ale Innebandyförening
BLI MEDLEM
Sommarlov
2019-04-25 20:36
Nu har vi haft vår sista träning för denna säsongen som vi avslutade med en klassisk föräldrakamp. Mycket kul att så många föräldrar ville ställa upp och utmana tjejerna! Än så länge har föräldrarna ett litet övertag men det är inte långt bort till det kommer bli riktigt tufft.

Denna säsongen har återigen varit härlig att spendera med tjejerna. De är ett skönt gäng tjejer som denna säsongen blivit lite fler men ändå lyckats hålla ihop en god lagstämning. 

Vi hoppas självklart att se alla tjejer tillbaka i höst igen med nytt sug efter att spela ännu mer innebandy! Exakt när vi drar igång träningarna igen återkommer vi med, men det brukar vara under september.

Tack för denna säsongen!!!
Tränarna
Cupstatus
2019-04-06 20:45
Första dagens matcher avklarade! Alla tjejerna har gjort kämpainsatser och verkligen lyft sig!
Alla tre matcherna har varit spännande men hjärtskärande för oss eftersom vi har förlorat knappt i alla.

Nu har vi firat födelsedagsbarnet (Agnes) och sängarna hägrar.

I morgon tar vi nya tag igen!
Sista ordinarie matchen spelad! Cupen hägrar!!!
2019-03-23 13:16
Tjejerna gjorde återigen en kämpainsats under den sista ordinarie matchen för denna säsongen. Vi ledare är mycket stolta över inställningen och kämpaglöden i våra tjejer. Vilken härlig skara tjejer!

Nu återstår "bara" den efterlängtade cupen i Varberg om två veckor. När vi tog upp detta på träningen i onsdags så kunde inte tjejerna sluta fråga om detta. De är taggade och det är himla kul att uppslutningen är så himla grym!

Vi har lovat att återkomma med mer information under denna veckan, men ni får hålla er någon dag till. Spelschemat publiceras på måndag och när vi har det återkommer vi med alla detaljer. 

Det som ni bör känna till redan nu är att cupen kommer spelas med början på lördag morgon och avslutning under söndagen. Praktiskt har nästan alla sagt att ni kan vara med och köra vilket är jättepositivt. Den skjutsen som ni kommer behöva lösa är till och från cupen, dvs lördag morgon och söndag eftermiddag/kväll. Vi ledare tar hand om och skjutsar tjejerna mellan hallarna under de två speldagarna.

Vi kommer sova i en skola, Trönningeskolan, och vi kommer också behöva hjälp av er med att lämna och hämta sovgrejer (madrasser, täcken, etc) på plats i skolan eftersom vi inte har plats i våra bilar för allt detta.

Men som sagt, men vi återkommer med mer och alla detaljer så fort spelschemat är publiserat.

Detta ska bli kul!!!
Bra match
2019-03-13 17:53
Var riktigt härligt att se dem idag - en riktigt kämpainsats! Tjejerna var värda segern efter en jämn och spännande match.
Så härligt när alla tjejerna bidrar och kämpar för varandra. Var en taktiskt bra match där tjejerna verkligen gjorde så mycket rätt och stressade sönder motståndet.
Nu har vi bara en match kvar och sedan cupen som vi ser fram emot mycket.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 11/03 08:32 
Ale Innebandyförening, 15/02 16:43 
Ale Innebandyförening, 14/01 16:38 
 
Ale IBF på Facebook
Sponsorer
Lagets sponsorer