COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Herrjunior

Vi alla längtar efter innebandy! Söndag 21/3 spelarmöte
2021-03-16 10:15

Hej

Precis som styrelsen skriver i det senaste inlägget på föreningens hemsida så har vi i det senaste fått positiva besked om att Smittskydd Västra Götaland kommer öppna kommunens idrottshallar med start måndag den 15 mars. 

 

Vi ledare längtar efter er spelare och efter att få träna och spela innebandy igen. Vi känner nog samtliga i i truppen en stor besvikelse och frustration över säsongen som gått och de utmaningar som samhället i stort har fått och får utså i denna Pandemi. Det har varit många olika besked, i ena stunden öppna för träning och matcher och sen i andra stunden få stänga ned verksamheten helt. Att var på plats i Skola eller inte osv.

 

Vi vet att Idrotten är otroligt viktigt i detta, att få ha något att gå till och hålla fast vid och känna tillhörighet till. 

 

Framåt.

Nu får vi återigen möjligheten att i ett första skeende påbörja utomhusträning för gruppen och vi smyger igång redan idag kl 19:00 i Furulund.

Förhoppningsvis i närtid får vi också möjlighet att starta upp innebandyträning. Den frågan styr vi inte över och vi får invänta styrelsen besked kring om, hur och när vi kan komma igång inomhus.

 

Spelarmöte Söndag 21/3

Vi kommer kalla samtliga spelare till ett möte utomhus nu på söndag. Vi ser vikten av att träffas för att samla upp tankar och känslor kring det som varit samt också ta steget och börja blicka framåt. 

Vi har mycket kul framför oss om vi bara håller ihop och kämpar tillsammans genom detta. 

Mötet är obligatoriskt. Kan man ej närvara så meddelar man detta i kallelsen. Vi kommer efter mötet träna tillsammans för dem som vill och kan.  

 

Tveka inte att höra av er med tankar och funderingar till oss!

Med Vänliga Hälsningar 

Ledarna. 

Info: Träning V. 5 & 6
2021-01-28 10:53
Hej 

Regeringen och folkhälsomyndigheten har gett oss beskedet att idrottsträning för barn och ungdomar födda 2005 och senare kan återupptas både inomhus och utomhus.


Svensk Innebandy förtydligar att träning är tillåten om den bedrivs ansvarsfullt. Folkhälsomyndighetens allmänna råd och innebandyförbundets riktlinjer och rekommendationer ska följas. 


Personer födda 2004 och tidigare ska fortsatt undvika att träna i större grupper och träningen ska förläggas utomhus


Träningsupplägg tillsvidare.

Vi ledare har haft möte kring hur vi kan och på vilket sätt vi ska bedriva träningar under rådande situation. Med tanke på att vi har en grupp med spelare i åldrar 06-03 så hamnar vi i ett mellanläge där vi kan bedriva inomhus träning för ett antal spelare och utomhus träning för hela gruppen gemensamt. 


Vi har vägt in i vårt beslut att träning är otroligt viktigt oavsett format vi tränar i. VI vet att det ger välmående för våra ungdomar som nu sitter hemma med distansundervisning och det mesta med matcher, cuper och innebandyträningar känns långt borta. Att känna sig delaktigt i en gemenskap och att ha något att se fram emot och att gå till är än så viktigare i dessa tider än att bara träna innebandy. Vi ledare vill verkligen att gruppen skall hållas ihop och att vi oavsett ålder tränar tillsammans så mycket som möjligt. Utmaningen vi nu har är att vi fått möjlighet att öppna upp hallen igen för innebandyträning och så kommer vi göra för spelare födda 2005 och senare. Vi vill och vi sätter träning och gruppen först i detta läge och fortsatt kommer vi träna gemensamt två dagar i veckan tills vi kan erbjuda inomhusträning för hela truppen. 


VI har beslutat följande upplägg som gäller tillsvidare och tills regering och Folkhälsomyndigheten kommer med förändrade restriktioner & rekommendationer. Förhoppningsvis sker det i närtid.


Måndagar innebandyträning i Kronaskolan för 05:or 

Samling 19:20 Halltid 19:45 - 21:00


Tisdagar 19:00 - 20:00 Utomhus i Furulund Hela truppen

Samling 18:50 


Torsdagar 19:00 - 20:00 Utomhus i Furulund Hela truppen.

Samling 18;50


Har ni några frågor kring detta så tveka inte att ta kontakt med oss ledare.

Mvh

Ledarna.

Tiden efter 24 januari
2021-01-25 20:13
Den 24e januari var ett datum vi längtade till och även om inte många trodde att det skulle vara klart och möjligt att träna som vanligt igen fanns hoppet åtminstone.
Nu är det den 25 e och vi har strax besked om hur träningsformen kan se ut. Det finns några olika scenario och så snart vi vet går vi ut med information.
Bry er inte om kalendern för tillfället, den visar bara den gamla informationen som vi skulle tränat om allt var som vanligt igen.

Vi hoppas kunna återkomma med att ge besked och uppdatera kalendern snarast.

De flesta killar som har Snapchat fick nyss info om att besked kommer.

/Ledarna
Utomhusträning
2021-01-04 16:23
Efter jul och nyårsfirande startar vi upp med utomhusfys på tisdag och torsdag. Första träningen är nu på torsdag 7e jan kl 19-20 på Furulunds grusplan.
Det är obligatorisk närvaro för alla, tanken är att vi ska hålla igång både träning och inte minst vårt lag. Vi kommer att skicka ut kallelse till respektive träning och det är viktigt att ni svarar. 

Hör av er till någon av oss ledare om ni har frågor.

På med mössa och långkalsonger så ses vi på torsdag!

/ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 13/04 19:43 
Ale Innebandyförening, 05/04 20:12 
Ale Innebandyförening, 20/03 10:15 
 
Viktiga länkar
Sponsorer