SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Pojkar -12

IBF Älvstranden P11/12
vs
Ale IBF P12 Vit
IBF Älvstranden P11/12vsAle IBF P12 Vit

  INFORMATION

Matchstart:sön 13 november, 11:00
Plats:Santoshallen
Serie:Newbody P-12 F Höst   Tabell >>
Samling:10:30, Santoshallen. Utvecklingsgatan 2B, 417 56 Göteborg
Aktivitetsinfo: Denna match kommer vi ledare, Robin och Patrik inte ha möjlighet att vara med då vi är upptagna med andra idrottsevenemang för våra barn.

Vi hoppas således på lite stöd från Er föräldrar att genomföra matchen. Denna match spelas i Santoshallen på Lindholmen. Vi har spelat mot det laget tidigare i den hallen och då gick det riktigt bra för våra grabbar så vi hoppas på en bra uppslutning trotts brist på ledare. Eftersom det är just en borta match behöver grabbarna bara ta sig dit (och hem)  och lite stöttning vid bänken vid byten. Resten sköter dem själva, domarna och bortalaget så det är inte speciellt betungande.

Vi skulle dock behöva veta vem som kan hjälpa till redan inför torsdagsträningen då den/de som kan tänka sig hjälpa till behöver få med sig målvakts-utrustningen från kronan efter träningen. Svara således snarast möjligt på kallelsen samt om Ni kan tänka er hjälpa till under denna match.

Vi har en grym föräldragrupp som har gjort en WhatsApp-grupp och vi ledare svarar gärna på ev. frågor där.

Ledarna
Ale IBF P12

<< Tillbaka

 
 
Viktiga länkar
Sponsorer