SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Herr Motion

Hemma match mot förra årets serie segrare Lindome
2017-10-03 23:12
Ja ha 
Då var serie premiären genomförd och sista signalen har gått för matchslut.
Vi startade matchen enormt engagerade och bjöd upp till en riktigt fin första del av period ett. På en pass från Daniel Juhlin kliver  Tobbe Nilsson fram från back position och stänker in årets första mål. 
Första 7, 8 minuterna skapas många chanser av oss med både ett par ribbskott och några stolpar. Tränaren har ordinerat skott träning nästa tisdag.... 
En bit in i första kommer bortalaget in mer i matchen och kvitterar och springer om.
Vi genomför en riktigt bra första period. Den skall vi verkligen ta med oss

Andra perioden startar med ett snabbt kvitteringsmål från Andreas Baljhagen på en fin pass av Patrik Björk. Matchen blir lite ryckig och det blir några utvisningar från borta laget och vi får chansen att träna på powerplay. Både 5 mot 4 och 5 mot 3. Tyvärr inga mål gjorda. Andra perioden hamnar vi lite på hälarna och tittar för mycket boll. Bättre positionsspel till nästa match tar vi med oss. Vi avslutar period två med underläge 2 - 3.

I period tre så kommer vi inte riktigt upp i banan och har svårt med våra uppspel. Tror att vi veteraner har missat försäsongslöpningen. Period 3 skänker vi till Lindome som gör en riktigt bra period. Återigen hamnar vi i 5 mot 4 och 5 mot 3 utan att klippa in bollen och vi får ge en eloge till moståndarlagets boxplay. Matchen slutar med en en förlust. Dock var vi med hela vägen mot förra årets seriesegrare och med lite stolpe in i period 1 så hade vi plockat hem en första seger för året.

Vi tar med oss många bra saker från matchen å ställer upp igen fredagen den 13.
Gött jobbat veteraner och tack för att ni ställer upp.
Häls coach

 
Viktiga länkar
Sponsorer