COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09

Matchschemat publiserat
2021-09-22 21:56

Nu är matchschemat fram till årsskiftet publiserat i vår kalender här på hemsidan och även i SportAdmin medlemsappen. Inom en veckas tid kommer vi skicka ut kallelser till er för de matcher era tjejer blir kallade till.

Vi kommer ha 2 lag i två olika serier men vi kommer inte köra med fasta lagindelningar utan våra 27 tjejer kommer ha olika lagkamrater vi de olika matcherna. Till varje match kommer vi ta ut 13-14 tjejer. 

 

Om ni redan nu ser att det är matcher ni vet att era tjejer inte kan vara med på så gå gärna in i SportAdmin medlemsappen och förhandsrapportera detta (öppna den specifika matchen och tryck på "Ej tillgänglig" under förhandsrapporteringsdelen. På det sättet kommer vår matchuttagning gå smidigare. 

 

Även fast vi har ett gäng nya tjejer i laget som aldrig varit med på match tidigare kommer vi hantera alla på samma sätt och kalla samtliga till våra matcher. Skulle det vara så att er dotter uttrycker oro för detta så tveka in att kontakta någon av oss ledare så kan vi prata om situationen.

 

Endast licensierade spelare får vara med på match och för att bli licensierad behöver ni bara betala medlemsavgiften så sker detta med automatik.

 

Idag har vi på träningen delat ut matchställ. Matchställen ska endast användas under våra seriematcher eller cuper. Vill era tjejer ha träningströjor och shorts kan ni köpa detta via Klubbhuset (se länk på hemsidan). Matchställen tillhör föreningen, men ni och era tjejer har ansvar för att säkerställa att de vårdas väl och är rentvättade inför varje match.

 

Äntligen har pandemin kommit till en fas där vi får chans att träffas igen. Därför tänkte vi utnyttja detta genom att bjuda in er till ett föräldramöte inom kort. Högst troligen kommer det ske samtidigt som träningen den 13 oktober (notera. ändrat från den 6 oktober). Kallelse kommer separat. Anteckna gärna det redan nu i era kalendrar.

 

Superkul att vi är igång igen! Och SUPER HÄRLIGT att se så många glada tjejer på plan igen!

 

Mvh Ledarna

Patrik, Carolina, Mattias, Jenny och Sven

Ändrad träningstid och plats denna veckan
2021-09-12 19:58

Hej på er!

 

På grund av att vi ledare är på en gemensam ledarträff inom Ale IBF under onsdagen så skjuter vi fram veckans träning till fredag istället.

 

Nästa träning är således på fredag den 17 september klockan 17.15-18.30 i Ale Kulturrum (Nödinge). 

 

Mvh Ledarna

 

 

Äntligen!!! 8 september kör vi!
2021-08-26 20:56

Nu har vi alla väntat länge nog! Den 8 september klockan 18.30 i Kronans idrottshall drar vi igång för säsongen 2021/22 igen. 

Vi är medvetna om att september månad är en period då många av sommarsporterna fortfarande har aktiv säsong och det är helt okej att vissa av er inte har möjlighet att hänga på oss förrän lite senare under hösten.

 

Under den närmaste tiden kommer föreningen tillsammans med oss ledare rodda i de justeringar som behöver göras i träningstider. För vår del kommer vi försöka jobba för att få behålla en träningstid på onsdagar men att också skapa en till träning i veckan. Denna kommer troligen ligga under torsdagar eller fredagar men inget är bestämt ännu så vi får se vad som kommer finnas tillgängligt. 

 

Vi ser jättemycket emot att träffa alla härliga tjejer igen och även få komma igång att spela matcher igen. Som brukligt drar seriespelet igång under oktober månad och vi har i år anmält två lag till seriespel så mycket chans till matchspel kommer de bli! 

 

Ses snart!

Mvh Patrik, Carro, Sven, Jenny och Mattias

Sista träningen avklarad
2021-06-02 19:42

Idag körde vi den sista organiserade träningen för våren som innehöll en mix av fotboll, kott-kastning, vattenkrig, tre-i-rad, princess och "famlijen". Det känns lite vemodigt att veta att vi inte ses förrän i september igen.

 

Vi önskar er alla en superhärlig sommar och vi ser fram att få träffa er igen i höst!!!

Krama Tränarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 19/08 22:12 
Ale Innebandyförening, 10/06 06:42 
Ale Innebandyförening, 07/06 20:01 
 
Viktiga länkar
Sponsorer