COVID-19 (Uppdaterad 9 februari)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09

Inomhusträningen slut
2022-05-19 21:51

I går kväll genomförde vi säsongens sista inomhusträning! Kul att se att träningsviljan och energin var mycket god även fast vädret utanför var bländande fint!

 

Till helgen kommer vi avsluta innebandysäsongen med en vänskapsmatch mot Partille. 

 

Vi ledare kommer diskutera en eventuell konditionsinriktad utomhusträning fram till semestern, mer info om detta kommer senare.

Träningarna fortsätter [Uppdaterad]
2022-05-04 14:53

Kul att se att så många tjejer kunde och ville dyka upp på träningen förra veckan. I och med detta fortsätter vi med våra ordinarie onsdags träningar ett par veckor till. Som det ser ut just nu iaf fram t.o.m vecka 20. 

 

Vår tidigare plan var att vi skulle köra även på fredagar men detta beslutet har vi igår (onsdag)  ändrat och vi väljer att skippa fredagsträningarna från och med nu.

Härlig helg!!! Påsklovsuppehåll!
2022-04-10 12:01

En superhärlig helg är nu avklarad! Hoppas att tjejerna är nöjda och trötta! Vi ledare är supernöjda och inte så trötta för tjejerna var mycket hjälpsamma i både matlagning och städning.

 

Nu har vi påskvecka framför oss och vi ledare har bestämt att ta en veckas träningsuppehåll. Nästa träning är onsdag 20 april.

 

Vi hade diskussion med tjejerna igår och vi har ganska många tjejer som vill fortsätta träna tillsammans ett tag till. Därför kommer vi ledare fundera på detta och återkomma med en plan för hur vi kan erbjuda någon form av aktivitet efter april också. Detta är framförallt en chans för de som inte har någon annan sport igång att ändå kunna hålla sig igång. De som har sommaridrotter som dragit igång ska självklart prioritera dessa fullt ut.

 

//Ledarna

Myshelg med laget
2022-04-04 13:34

Hej alla glada innebandytjejer

Nu är det snart dags för vår härliga myshelg med innebandygänget. Vi startar upp med säsongens två sista seriematcher som går av stapeln i Ale kulturrum. Det innebär att vi vill att alla samlas kl 11.15 i Ale kulturrum. Viktigt att alla kommer kl 11.15 då vi kommer att behöva göra vissa justeringar i lagen.

När du inte spelar match sitter vi på läktaren och hejar på de andra.

Efter matcherna drar vi till Sjövallen där vi börjar med att inta vår medtagna matsäck för att sedan inleda ett digert program bestående av bland annat lekar, tävlingar, matchanalyser, framtidssnack och mys. Vi avslutar lägret på söndag ca kl 11 då hämtning sker på Sjövallen. Under kvällen kommer vi att tillsammans fixa tacos och till myset serveras godsaker av diverse slag. Meddela eventuella allergier i förväg.

 

Start: Ale kulturum lördag 9 april kl 11.15

Avslut: Sjövallen söndag den 10 april ca kl 11

 

Medtag:

  • Matsäck för lördag lunch
  • Kläder för utomhusaktivitet
  • Luftmadrass eller liknande
  • Sovsäck/täcke och kudde
  • Myskläder
  • Gosedjur, OBS viktigt då de kommer att delta i en tävling under kvällen
  • Tandborste med mera
  • Glatt humör
  • Annat som ni kan behöva

Eventuella frågor kan ni ställa till valfri ledare.

 

Vi ses

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 19/05 21:26 
Ale Innebandyförening, 18/04 20:24 
Ale Innebandyförening, 24/03 18:57 
 
Viktiga länkar
Sponsorer