SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09

Träningsmatch istället för träning
2022-09-26 19:53

Nu på onsdag, 28 september, har vi ingen träning.

 

Istället kommer vissa av tjejerna i gänget att hänga med på en träningsmatch mot Surte. De som blivit uttagna till matchen har alla fått kallelser skickade till sig.

 

Ni som ska spela samlas vid 18.15 i Bohus. Se till att ta med er båda matchtröjorna som vanligt (troligen kommer vi att spela i vårt vita ställ).

 

Ni som är inte uttagna men ändå vill hänga med och kolla på matchen är självklart mycket välkomna, matchstart 18.45.

 

 

 

 

Uppstartshelg 10-11 september
2022-09-02 09:53

Nu är våra planer klara för helgens aktiviteter. Vi har försökt att anpassa tider och innehåll för att inte krocka med främst fotbollens schema och hoppas därför att så många som möjligt skall kunna delta.

Vi börjar på lördag med en social aktivitet - Prison Island i Mölndal. Vi träffas där kl 18.15 för samling och genomgång innan vi kör på i 1,5 timmar och avslutar kl 20. Kostnad för detta är 175 kr per person.

På söndag kör vi ett pass inomhus i Ale kulturrum mellan 10 och 12. Vi värmer upp upp med lite övningar innan vi avslutar med en interncup.

 

Det kommer kallelser i sportadmin inom kort som vi önskar snabbt svar på så att vi kan boka rätt antal platser.

 

Vi vill bara göra ett förtydligande till utskicket gällande att inomhus träningen börjar nu. Vi går alltså igång med inomhusträningen nu för dem som inte har annan utomhusaktivitet såsom fotboll eller dyl.. För dem som har det så vill i första hand att man fortsätter där och fullföljer kvarvarande del av den säsongen där. Vi vill inte tvinga tjejerna att behöva välja sport, utan vi uppmuntrar till att fortsatt kunna hålla på med bägge. Har man ingen krock vad det gäller träningstider så är man givetvis välkommen att träna dubbelt om man känner så.

 

Har ni frågor får ni gärna höra av er till oss.

 

MVH

Sven, Patrik och Mattias

Inomhus träningen startar nu!!!
2022-09-01 22:50

Nu är det dags igen! Vi kör igång innebandyträningarna igen. I och med denna säsongen har vi lite justteringar i våra träningstider och även upplägg.

 

Träningstiderna är nu inlagda i SportAdmin och våra halltider är onsdagar 18.30-19.45 och torsdagar 19.45-21.00. Båda träiningarna sker i Kronaskolan.

 

Förändring införda, 

  • Vi börjar varje träning 30 minuter innan vi får tillgång till hallen. Detta för att kunna värma upp och köra lite konditions och styrketräning innan vi kommer in i hallen. I hallen kommer fokus vara på innebandyrelaterade övningar och spel.
  • Vi vill att ni föräldrar, eller tjejerna  själva, använder förhandsrapporteringsfunktionen inför varje träning och meddelar om de kommer eller inte. Detta för att vi ledare ska kunna lägga upp träningen på bästa sätt.

 

Både Carolina och Jenny tackar för sig och ledarstaben består nu av Mattias, Sven och Patrik. NI har gjort ett superjobb båda två och vi kommer sakna er mycket!

 

I samband med detta kommer vi behöva mer hjälp av er föräldrar att agera trygga vuxna tillsammans med oss ledare. Vi kommer återkomma efter uppstart och prata mer om vad detta betyder men i korthet kommer vi behöva hjälp både under träning och match med att tillsammans med oss ledare finnas där för tjejerna om de är ledsna, skadade eller bara behöver prata med någon.

 

Kommande helg har vi extra uppstartsaktiviteter och vi håller just nu på och färdigställer detaljerna i planen så mer info kommer inom kort.

 

// Mattias, Sven o Patrik

Ändrad tid utomhusträning & Träningstider framöver
2022-08-29 18:46

Hej på er!

 

Nu på onsdag är det sista tillfället för försäsongsträning vid Furulund. Denna veckan startar vi 30 min senare än vanligt, dvs vi kör 18.30-19.30

 

Detta för at möjliggör för de som är nyfikna att kunna hänga på en gratis visning av övningar man kan göra på utegymmets olika stationer. Det är bara att dyka upp till Furustugan vid 18.00 och lyssna in! 

 

Vi har idag fått veta våra träningstider för säsongen. Vi kommer träna i Kronan på onsdagar kl 18.30-19.45 och torsdagar 19.45-21.00. Inom ledarstaben kommer vi diskutera uppstarten och skicka kallelser inom några dagar.

 

Ses på onsdag!

Tränarna!

 
Viktiga länkar
Sponsorer