SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09

Träning på onsdag inställd
2023-01-29 15:59

Nu på onsdag den 1 februari har vi borta-match mot Eken under vår ordinarie träningstid. Därför är ordinarie träning inställd. 

 

F06/07s träning sker som vanligt för er som är med på listan för in-dubblering.

 

Mvh Ledarna

Matchkallelser i mängder...
2023-01-15 17:50

Hej på er!

 

Nu har ni fått ett gäng kallelser för våra kommande matcher. Notera att 7 av våra matcher har blivit flyttade pga krockande aktiviteter (konfirmations-relaterat mest). De nya dagarna och tiderna finns i respektive kallelse. 

 

För helgen 28-29 januari är kallelser ej skickade än pga att dessa matcherna fortfarande inte har rätt dag och tid inlagt men dessa kallelserna kommer skickas inom någon dag. 
Även för vår sista match onsdagen den 29 mars har inga kallelser gjorts och troligen kommer det komma väldigt sent inpå matchen eftersom matchen ändå är schemalagd under ordinaire träning.

 

Mvh Ledarna genom Patrik

Sibben 2023 - Nu närmar det sig
2022-12-27 21:21

Sibben närmar sig och i detta dokument har vi samlat lite information för föräldrar och spelare rörande cupen - Sibben 2023

 

Värt att notera är att vi under Sibben-veckan kommer köra träning på onsdagen (4 jan) och det kommer bli som en uppstart/pepp till cupen så vore kul om så många av tjejerna har chans att prioritera den träningen.

 

Mvh Ledarna

Ingen träning på onsdag 7 dec
2022-12-06 09:53

På grund av att vi i morgon, onsdag 7 dec, har match mot Stenungsund under träningstiden är ordinarie träning inställd. Vi hoppas självklart att så många som möjligt ändå kommer och hejar på!

 

Mvh Ledarna

 
Viktiga länkar
Sponsorer