SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09

Träningsmatcher till helgen!!!
2023-09-20 17:53

Nu på söndag kör vi våra första matcher för säsongen. 

Läs mer om upplägget i detta dokument - Inbjudan 24 september

 

Att tänka på för er spelare,

  • Se till att ha med matchstället, både det blåa och vita
  • Fundera på hur ni vill göra med er egen lunch
  • Ta gärna med något hembakat som vi kan sälja och tjäna pengar på till vår lagkassa

Till er föräldrar,

  • Vi ledare kommer vara upptagna med att hantera alla spelare och domare på plats så vi behöver fortfarande hjälp av någon av er när det gäller pizza logistiken mitt på dagen

Superkul att så många av tjejerna i laget har möjlighet att vara med!

Matcher, USM och cuper
2023-09-04 14:41

Seriespel

Idag har ni alla fått matchkallelser till samtliga våra matcher fram till jul. Approachen för våra kallelser denna säsong är något annorlunda jämfört med tidigare, så låt oss kortfattat förklara vad som ligger bakom.

Redan förra säsongen blev det relativt mycket matchdubblerande för våra tjejer för att klara av att vi då hade två seriespelande lag. Denna säsong kommer vi istället spela med ett seriespelande lag men istället börja spela med tre kedjor i varje match.

Detta betyder att vi kommer behöva ha med oss 15 utespelare och 1 målvakt till varje match. och således är alla spelare kallade till alla matcher. Eventuellt kommer vi behöva låta någon/några tjejer stå över vissa matcher om vi skulle bli övertaliga, men det bestämmer vi i veckan innan varje match.

 

Utöver vår eget serielag så är vår förhoppning att de tjejer som önskar ska både kunna stärka upp vårt äldre lag (F06/07) under både träning och match i deras serie när så behövs.

 

Ungdoms SM (USM)

Denna säsongen är det USM för spelare födda -07 eller senare. Inom föreningen har vi inte tillräckligt med spelare för att skapa ett eget lag utan våra tjejer som är födda -08 kommer få chansen att vara med i laget också. USM - 16 år - Svenska IBF (innebandy.se)

Första omgången kommer att spelas 2-3 december (troligtvis i Alingsås)

 

Cuper

Utöver ovan matchrelaterade aktiviteter tänker vi oss denna säsongen att vara med på ,

  • Tränings-sammandrag i Ale Kulturrum 24 september : VI har bjudit in Kärra, Surte och Kungälv för ett tränings-sammandrag
  • Sibben Cup 5-7 januari, Skövde
  • Örebrocupen 12-14 april

Vi har en härlig säsong framför oss och nu på onsdag drar vi igång med inomhusträningen igen!!!


// Ledarna

Nu är det dags igen!!!
2023-08-26 17:13

Den 6 september drar vi igång den ordinarie innebandy-träningen för våra tjejer igen. Nedan hittar ni lite info inför säsongsuppstarten.

 

Träningstider

Vi har precis samma träningstider som under förra säsongen och dessa finns nu inlagda i SportAdmin. Precis som tidigare år så önskar vi att ni rapporterar om ni kommer på träning eller inte så att vi kan lägga upp träningen efter hur många vi blir.

Om ni inte redan gjort det, säkerställ att tjejerna själva har access till SportAdmin och kan svara på kallelser. Detta gör ni genom att logga in på aleibf.se och lägger till deras epostadress på deras profil. När det är gjort så kan de själva. Om ni inte ser hur ni gör så maila över epostadressen till Patrik så löser vi det åt er.

 

Minicup 24 september

För att kickstarta säsongen så har vi bjudit in 3 andra lag från närområdet till söndagen den 24 september. Då hade vi tänkt spela träningsmatcher där alla möter alla under i matcher om 2 x 15 min. Mer detaljer om detta kommer när det närmare sig, men svara gärna så snart ni kan på den kallelse ni kommer få strax. Tiden för detta är synkade med fotbollen så vi hoppas att det inte ska krocka med det iaf.

 

Föreningsdomare

Våra tjejer är nu så gamla att de får agera föreningsdomare. Detta betyder att man är domare för matcher på grön och blå nivå (barn upp till 12 år). Som domare tjänar man 125 kr / match + reseersättning och man går först igenom en utbildning innan man kan börja döma. Om ni är intresserade av att testa detta, skicka ett mail till Patrik så kommer mer detaljer att skickas ut. Vi tycker detta är en superkul grej att prova på som både ger en inkomst men det är också nyttigt att våra tjejer blir bättre införstådda i domarens roll och regler så vi hoppas att många vill vara med.

 

Härligt att vara igång! Ses snart i hallen igen!

Sommaruppehåll
2023-06-01 09:28

I går kväll hade vi vår sista extra träning för säsongen och nu är det sommaruppehåll! 

 

Under augusti kommer vi högst troligen bjuda in till försäsongsfys i form av gemensam konditionsträning utomhus. Detta för att erbjuda er som inte har någon annan konditionskrävande sport chansen att komma igång innan kommande säsong startar upp.

 

Men, även fast det nu är sommaruppehåll hoppas vi att ni alla fortsätter att röra på er! Dra gärna med varandra på löprundor eller liknande när ni än känner för det!

 

Ha en skön sommar så ses vi höst igen!!!

Tränarna!

 
Viktiga länkar
Sponsorer