COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09

Ingen organiserad träning idag
2021-05-05 14:04

Ledsen om jag varit otydlig, men idag håller vi ledare inte i något organiserat träningspass för tjejerna. Men ni får hemskt gärna uppmana dem att ändå ta sig till Furulund och köra träning ihop vid klockan 18. Förra veckan var det ett gäng tjejer där som tränade och hade kul ihop.

 

Från och med kommande vecka (onsdag den 12 maj) kommer vi hålla i utomhusträningarna igen och vi håller på åtminstone fram till skolavslutningen. Vår kalender (finns i sportadmin appen eller aleibf.se) kommer hela tiden vara uppdaterad med information.

 

PS. Kul att så många redan tackat ja till avslutningsaktiviteten på söndag! Ni som inte svarat på kallelsen ännu, gå gärna in och gör det så snart ni kan så vi vet hur många vi blir.

Träning inställd i morgon
2021-04-27 22:21

Hej på er!

 

Tyvärr måste vi ställa in morgondagens gemensamma utomhusträning i Furulund.  Vi ledare har just denna onsdagen för mycket konflikter som gör att vi inte får ihop det.

 

Dock så uppmanar vi er ändå att skicka ut era tjejer till Furulund klockan 18 så får vi se om de lyckas självorganisera sig. Vore ju superkul om det lyckas :)

 

Nu satsar vi allt fokus på det sista eventet för säsongen, en innebandyträning i Ale Kultturrum söndagen den 9 maj klockan 17.30 till ca 19.30!!!

Fortsatt utomhus
2021-04-11 17:04

Ale IBF möjliggör med start i kommande vecka möjligheten att träna inomhus om man följer de restriktioner som finns. 

 

I ledarstaben för F08/09 har vi resonerat om detta och beslutat att vi känner oss mest komfortabla med att fortsätta genomföra utomhusträning säsongen ut, dvs i tre veckor till.

Vi är superglada att så många tjejer har hängt på hittills och vi hoppas ha minst lika god uppslutning framöver.

Onsdagar kl 18-19 i Furulund.

 

Mvh Ledarna

Påsklov
2021-04-04 13:33

Denna veckan tar vi ledare påsklov så det blir ingen löpträning på onsdag. 

 

Uppmana istället era tjejer att organisera sig själva och ge sig ut och träna. Många av tjejerna har ett träningssug i sig men de behöver i bland lite hjälp på vägen av oss föräldrar för att de ska komma ut.

 

Glad Påsk! 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 02/05 14:44 
Ale Innebandyförening, 18/04 21:19 
Ale Innebandyförening, 13/04 19:43 
 
Viktiga länkar
Sponsorer