COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Herrjunior

Föreningsavslutning 8-9 Maj
2021-05-03 09:43

Hej föräldrar och spelare!

 

Som tidigare nämnts på föreningsinformation så är det planerat ett föreningsgemensamt avslut helgen den 8-9 maj i Ale Kulturrum. 

 

Aktiviteten kommer ske strikt lagvis och föräldrar och syskon är tyvärr inte välkomna pga pandemin. Varje lag har blivit tilldelad 1,5h i hallen och utöver det har laget tillgång till cafeterian där föreningen bjuder på fika. 

 

Vår tid är söndad 9/5 Kl 16:00 - 17:30

Samling 15:50 ombytta å Klara.

 

Vi vet att vi är lite sent ute med detta men kallesler kommer skickas ut under dagen.

 

Hoppas att så många av er har möjlighet att komma!!!

 

Mvh Ledarna 

Torsdagsträningen är i Kronan under Maj månad.
2021-05-03 09:33

Hej 

Från denna vecka och Maj ut kommer vi träna torsdagar i Kronan istället för AK.

Tid 18:30 - 20:00 samling 18:20

 

Mvh 

Ledarna 

2/5 Intermatch Ale Vit VS Ale Blå och SM-Final SSL
2021-04-26 13:58

Hej

På söndag så är det SM final mellan Storvreta och Falun.

 

Vi tänkte samla spelarna för en internmatch i Ale kulturum före finalen och sen ser vi matchen gemensamt i Cafeterian i Ale kulturum. 

 

Mat & dryck ordnar vi med! 

Samling 13:00 

Obs Ta med matchställ. Borta och hemma tröja.

 

Ser fram mot söndag

Mvh 

Ledarna. 

Vi alla längtar efter innebandy! Söndag 21/3 spelarmöte
2021-03-16 10:15

Hej

Precis som styrelsen skriver i det senaste inlägget på föreningens hemsida så har vi i det senaste fått positiva besked om att Smittskydd Västra Götaland kommer öppna kommunens idrottshallar med start måndag den 15 mars. 

 

Vi ledare längtar efter er spelare och efter att få träna och spela innebandy igen. Vi känner nog samtliga i i truppen en stor besvikelse och frustration över säsongen som gått och de utmaningar som samhället i stort har fått och får utså i denna Pandemi. Det har varit många olika besked, i ena stunden öppna för träning och matcher och sen i andra stunden få stänga ned verksamheten helt. Att var på plats i Skola eller inte osv.

 

Vi vet att Idrotten är otroligt viktigt i detta, att få ha något att gå till och hålla fast vid och känna tillhörighet till. 

 

Framåt.

Nu får vi återigen möjligheten att i ett första skeende påbörja utomhusträning för gruppen och vi smyger igång redan idag kl 19:00 i Furulund.

Förhoppningsvis i närtid får vi också möjlighet att starta upp innebandyträning. Den frågan styr vi inte över och vi får invänta styrelsen besked kring om, hur och när vi kan komma igång inomhus.

 

Spelarmöte Söndag 21/3

Vi kommer kalla samtliga spelare till ett möte utomhus nu på söndag. Vi ser vikten av att träffas för att samla upp tankar och känslor kring det som varit samt också ta steget och börja blicka framåt. 

Vi har mycket kul framför oss om vi bara håller ihop och kämpar tillsammans genom detta. 

Mötet är obligatoriskt. Kan man ej närvara så meddelar man detta i kallelsen. Vi kommer efter mötet träna tillsammans för dem som vill och kan.  

 

Tveka inte att höra av er med tankar och funderingar till oss!

Med Vänliga Hälsningar 

Ledarna. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 02/05 14:44 
Ale Innebandyförening, 18/04 21:19 
Ale Innebandyförening, 13/04 19:43 
 
Viktiga länkar
Sponsorer