COVID-19 info
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ale Innebandyförening
Innebandyskola

Börja spela innebandy i Ale Innebandy

Kul att ni vill börja spela innebandy!


Innebandysäsongen varierar lite beroende på lag men normalt brukar halltider bli klara vid månadsskiftet augusti-september och sedan börjar träningarna under september. Yngre årskullar brukar dra igång i slutet av september. Sammandrag, cuper och matcher ligger utspritt under perioden oktober t.o.m. april.

Information om vilka träningstider som gäller för vilket lag finns på respektive lags sida och läggs ut av respektive tränare så snart de finns tillgänliga.


Vi välkomnar alla som är 6 år eller äldre att börja spela. Det finns ingen övre åldersgräns för när man kan börja spela!


Om ert barn är yngre än vår nuvarande yngsta åldersgrupp, vänligen kontakta ledarna för närmast äldre lag.

Detta betyder i praktiken att om er son är född -14 kommer han börja träna med P13 tills dessa att de blir tillräckligt många killar för att skapa ett eget lag. Det samma gäller för tjejer, är man född -14 tränar man med F12/13 laget initiellt.


Oavsett åldersgrupp ni eller ert barn ska börja i, 

  • meddela berörda ledare innan ni kommer till er första träning. Kontaktuppgifter hittar ni på varje lags sida.
  • fyll i era kontaktuppgifter via BLI MEDLEM-formuläret. Genom att göra det kan ledarna nå er med aktuell info (inställd träning, etc.) och klubben får också möjlighet att söka aktivitetsbidrag för er närvaro. Ni behöver inte betala medlemsavgiften förrän ni beslutet er för att fortsätta.

Om du fortfarande inte hittar rätt, tveka inte att kontakta info@aleibf.se så hjälper vid dig vidare.

Säsongen 2019/2020
2019-09-29 22:29
Hej alla innebandyvänner!
Säsongen har nu startat upp lite smått eller ska precis göra så för våra minsta. Om ni vill testa på, gå in och se på det lag som ert barn skulle komma till och kontakta de ledarna direkt. Om ni inte hittar, så går det naturligtvis bra att maila info@aleibf.se så ska vi försöka guida er rätt.
Mvh
Ale IBF
Start av säsongen 2018/2019
2018-09-23 07:50
Hej!
Den 30 september kommer P11 och innebandyskolan start upp för säsongen. Träningen kommer hålla till i Ledethallen precis som alla tidigare år. Vi kommer träna 10:30-12:00.
Välkomna!
// Ledarna
Innebandyskolan har tagit sommarlov
2018-04-15 19:45
Hej alla,
Nu har innebandyskolan med barn födda -11 och -12 tagit sommarlov. Idag hade vi en liten avslutning med de 18 barnen som var på plats. Vi spelade storplan mot varandra, barnen försökte spela ut sina tränare och sedan avslutade vi med straffar på Hobbe och en liten kort avslutningsfika.

Vi återkommer när sommaren är slut och det är dags att starta upp igen. Vi kommer då kalla till föräldramöte för att se hur ledarstaben och föräldragruppen ska organisera sig. 

Prata gärna med de kompisar som inte var med så de inte dyker upp när vi inte är där.

Tack för denna säsong!
Magnus, Hobbe, Andreas och Björn
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 29/09 21:11 
Ale Innebandyförening, 14/09 09:45 
Ale Innebandyförening, 09/09 19:47 
 
Viktiga länkar
Sponsorer