SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Pojkar -13

Sammandrag!
2021-10-14 21:11
Nu har vi fått bekräftelse på att vi kommer att få spela vårt första sammandrag, dvs spela matcher mot andra lag vilket vi verkligen ser fram emot!
Matcherna kommer att genomföras lördagen den 23e oktober, dvs nästa helg. Vi kommer att spela i Flatåsskolan i Frölunda och vi kommer att spela 3 matcher mellan kl. 12 - 15:30 ungefär. Ni kan läsa mer här: https://www.innebandy.se/.../spelprogram-for.../
Vi kommer att ställa upp med 2 lag så alla kommer att få möjlighet att spela. Vi kommer denna gång prioritera att dom födda 2013 får spela då det är för denna åldersgrupp detta sammandrag gäller. Jag kommer under eftermiddagen här skicka ut kallelser till sammandraget och det hade varit vä
 
Mvh
Ledarna
Idrottshallar stängs
2021-02-18 11:10
Igår (17/2) fick vi tyvärr informationen att samtliga idrottshallar i Ale Kommun stängs fram till den 14:e mars. Detta beror naturligtvis på det bekymmersamma lägget med smittospridning i Västra Götaland och då även specifikt i Ale Kommun.

Detta innebär att all träning är inställd fram till den 14:e mars då vi förhoppningsvis får nya riktlinjer att förhålla oss till. Naturligtvis väldigt väldigt tråkigt då vi äntligen fått komma igång igen med lite innebandy men också fullt förståeligt med tanke på den situation kommunen befinner sig i.

Nyheten från föreningen går att finns här: http://www.aleibf.se/nyheter/?ID=27912&NID=770601

Ta hand om er så hoppas vi att vi skall kunna genomföra några fler träningar när idrottshallarna öppnar igen innan säsongen tar slut!
Mvh
Ledarna
En uppdatering
2020-11-20 21:24
Hej

Vi ledare vill först och främst tacka för säsongen såhär långt. Vi blir fler och fler på träningarna och killarna utvecklas bara mer och  mer för varje gång. Vi hoppas verkligen att dom har kul på träningarna!

Vi vill dock passa på att påminna om ett par saker gällande pågående pandemi och vad som gäller vid träning. En förutsättning att vi skall kunna genomföra träningarna även fortsättningsvis är att vi följer dom regler som föreningen tagit fram gällande träning. Ale IBFs styrelse har med utgångspunkt i Folkhälsomyndighetens rekommendationer beslutat att träningar för barn födda efter 2005 fortsatt kan bedrivas dock med vissa restriktioner.

Alla barn skall byta om hemma. Vi undviker trängsel vid hämtning och lämning av barn. Föräldrar får tyvärr inte stanna i hallen under träning. Vi har naturligtvis förståelse om man är helt ny och vill ha sina föräldrar på läktaren de första gångerna och det är helt ok. Men vi försöker tillsammans att vänja barnen så fort vi kan att vara utan sina föräldrar under den 1.5 h som träningen varar. Vi hoppas ni har förståelse för detta. 

Efter träningarna ber vi att ni hämtar upp era barn och att vi tillsammans ser till att lämna hallen så fort vi kan för att undvika onödig risk för smittspridning.

Mer om riktlinjerna som föreningen tagit fram går att finna på Ale IBFs hemsida och vi ber er att lägga ett par minuter på att läsa igenom detta. http://www.aleibf.se/sida/?ID=302384.

Utöver tråkigheterna med Corona så vill vi passa på att nämna några ytterligare saker. Vi hade helst av allt velat ha ett ordentligt föräldramöte men vi får helt enkelt skjuta på det. Nedan några saker som är bra att veta.

Det finns som ni vet möjlighet att låna klubba och glasögon i hallen. Det är naturligtvis självklart att dessa skall finnas till hand om man vill testa men det finns bara ett begränsat antal. Känner man att ert barn tycker det här med innebandy är roligt så ber vi er därför att införskaffa klubba och glasögon själva. Om det skulle vara några frågor eller om ni av någon anledning inte har möjlighet till detta ber vi er höra av er så hittar vi tillsammans en lösning.

Vi vill även passa på att nämna ett par saker vi som ledare pratar mycket om under träningarna. Vi har två meningar vi pratar om vid varje träning och det är: "Alla skall få vara med" och "Alla skall få ha roligt". För oss ledare innebär det att man skall vara en bra kompis och se till att alla som kommer och tränar skall gå därifrån och känna att dom har haft riktigt roligt. Av samma anledning accepterar vi inte att barnen är elaka mot varandra. Det inkluderar både slag och sparkar samt dumma ord osv. Vi har därför valt att införa att man kan bli utvisad  på träningarna om man gör något elakt mot sina kompisar. Vid en utvisning får man gå och vila sig en stund vid sidan om och sedan återkomma till träningen. Om ert barn kommer hem och säger att han blivit utvisad är det på grund av detta och då uppskattar vi som ledare att ni diskuterar med ert barn varför. Vi pratar naturligtvis med barnet i fråga under träningen men vi tror att det är bra att även ni som föräldrar kan prata om det om ert barn säger något.

Som ni säkert också vet så är vi nu en blandad grupp av pojkar födda 2013 och 2014. Planen är att dela upp gruppen i framtiden när vi har tillräckligt många som är födda 2014. Vi vill därför uppmana någon av er föräldrar som har barn födda 2014 att fundera på om ni kanske vill bli ledare för det gänget. Det hade då kanske varit bra att ni i sådana fall kommer ner och deltar på våra träningar under en period där vi kan ge lite tips och trix under några veckor och att ni lär känna dom barnen som är födda 2014 för att få till en så smidig övergång som möjligt. Vi ledare kommer naturligtvis hjälpa till så gott vi kan för att överlämningen skall bli så smidig som möjligt men det är nog också bra att redan nu få några föräldrar som är intresserade att vara ledare för 2014 gruppen.

Naturligtvis är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss ledare om det skulle vara några frågor eller idéer. 

Nu laddar vi stenhårt inför morgondagen så hoppas jag vi ses i hallen.

Ta hand om er!

Mvh
Ledarna
Äntligen dags igen!
2020-09-06 12:24
Hej på er!
Efter ett långt uppehåll så är det nu äntligen dags att dra igång innebandyträningarna igen. 

Den första träningen kommer att vara lördagen den 19/9 kl 09.00 - 10.30 i Kronaskolan i Älvängen. Det är också den träningstiden vi kommer ha under säsongen här om inte något oförutsett händer. 

Då det fortfarande är en speciell situation i samhället så vill även vi försöka göra vårt bästa för att minska smittspridning. I den utsträckning det går så ber vi er som föräldrar att stanna utanför hallen under träningarna. Om det finns speciella anledningar till att ni behöver vara på plats så ber vi er att kontakta oss ledare så löser vi naturligtvis det tillsammans. Om ni har ett barn som kommer för första gången så går det naturligtvis även då bra att stanna i hallen så att ert barn känner er tryggt med oss ledare i början. 

Vi hoppas vi syns lördagen den 19:e september. Vi längtar tills dess så vi äntligen kan dra igång igen! 

Mvh
Martin, Mattias & Kalle
Visat av 1
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 07/09 15:36 
Ale Innebandyförening, 30/08 16:56 
Ale Innebandyförening, 21/06 19:00 
 
Viktiga länkar
Sponsorer