SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar -09

Välkomna till Pojkar -09
Vi är ett härligt gäng som tränar tillsammans 2 gånger i veckan.
Tisdagar: 18:15-19:30 Kronanskolan
Fredagar: 17:00-18:30 Ale Kulturrum 
Kul träning med lite tävlingar inför julen!
2021-12-27 13:59

Fler bilder (+23) >>

Vi vill passa på att önska alla en trevlig fortsättning på julen och skickar med lite bilder från vår "lilla avslutning";)

 

Vi hade en trevlig liten avrundning av första seriespelet 2021. Nu är vi laddade till en ny som startar efter nyår. Fram tills dess tar vi inte helt "jullov" utan hoppas att vi ses under tisdagarna fram tills skolorna startar. 

Vi kommer köra lite roliga övningar med en del teknik👌🏻


Vi ses i mellandagarna⭐️

 

Träning med hjälp av dam junior!
2021-12-03 21:11
Ladda album (+23 bilder) >>

Idag hade vi hjälp av fyra tjejer från vår Dam junior trupp. Matchuppvärmning som följdes åt av "masken". Uppvärmningsskott på vår målvakt med "T:et". Vi fortsatte träningen genom att fokusera på målvaktsutkast och explosivitet i benen på spelarna genom en anfalls & back övning över hela plan "två mot två". Målvakt kastar ut ett kast i "duellen", för att maxa löpningen innan matchspel.

 

Bra fokus & bra snack på planen! Snyggt jobbat killar ;)

 

Vi tackar våra gäster som snabbt som kunde hoppa in då vi hade mansfall i ledartruppen!;)

Gästtränare från Ale Dam juniorer!
2021-10-15 20:25
Ladda album (+10 bilder) >>

Idag hade vi besök av tre spelare från Ale Dam juniorer tillsammas med deras tränare. De värmde upp genom att visa killarna en bra matchuppvärmning. Många bra övningar där tjejerna visade varje övning även visuellt, och samtidigt talade om syftet med övningen.

Som avslut spelar vi match tillsammans och när de blir mål introducerade tjejerna hur man gör. Alla inklusive målvakt springer fram till bänk och ger en "high five"!

 

Mycket bra fokus på alla övningar och killarna gjorde ett fantastiskt jobb på plan. Så roligt att kunna se killarna från läktaren och ser hur de jobbade på med både vilja, och lagspel.

 

Killarna fick mycket beröm och fick bra pepp att bygga vidare på tillsammans!;)

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 22/06 09:33 
Ale Innebandyförening, 30/05 20:43 
Ale Innebandyförening, 12/05 03:49 
 
Viktiga länkar
Sponsorer