SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sponsorer sökes - Kan ditt företag hjälpa till?
2024-06-22 09:33

Det börjar bli dags att se över våra matchställ igen och planen är att kommande säsong börja förnya dessa. Vi är därför nu på jakt efter företag som vill bli sponsorer till vår förening. 

 

Som sponsor hjälper man till att finansiera våra matchställ, och i gengäld får företaget sin logotyp synlig på våra matchkläder. Med över 300 matcher per år, som spelas från Dingle i norr till Landvetter i öster och Hovås i söder, innebär det en fantastisk möjlighet för företaget att synas både lokalt och regionalt.

 

Många av er föräldrar arbetar på företag som skulle kunna vara potentiella sponsorer. Vi skulle vara otroligt tacksamma om ni kunde lyfta frågan internt på era arbetsplatser och se om det finns intresse för ett samarbete. Att vara sponsor hos oss är inget stort finansiellt åtagande.

 

Om ni har möjlighet att ta frågan vidare inom ert företag så hör av er till, patrik.wallmoberg@aleibf.se, så får ni detaljerad information om upplägget. 

 

Ert engagemang och stöd är ovärderligt för oss och ni spelar en stor roll i att skapa en framgångsrik och inspirerande miljö för våra barn och ungdomar. 

 

Tack för ert stöd och er tid!
Mvh Patrik Wallmoberg
Ordförande Ale IBF

Materialavtal klart
2024-05-30 20:43

Nu är arbetet med vårt nya materialavtal klart! Vi har skrivit på ett fyraårigt avtal med Klubbhuset och Craft.

 

Valet av Craft föll på en kombination av utbud och priser. I och med bytet kommer vi nu,

  • erbjuda både herr- och dam-modeller på utvalda produkter i vår klubbshop
  • återgå till att införa Ale IBFs marinblåa färg på våra träningskläder men svart kommer fortsatt vara vår komplementfärg så den kommer också fortsatt användas på flertalet produkter.

Från och med nu kommer vår klubbshop uppdateras med det nya sortimentet men det kommer ta någon vecka innan hela utbudet är komplett. 

 

Allt det material som är inköpt sedan tidigare får självklart fortsatt användas så länge kläderna håller, så känn ingen press att köpa nya kläder bara för att föreningen nu har skrivit på ett nytt avtal.

 

För våra seniorlag kommer vi ta en separat dialog inför uppstarten av kommande säsong så att vi får till en enhetlighet i lagen på matcher.

 

Våra matchkläder påverkas inte direkt av denna ändringen. Dock så kommer arbetet med att titta över en förnyelse av matchställen nu påbörjas med förhoppningen att de första lagen ska få en uppdaterad uppställning av matchställ under hösten. 

 

Om ni har några ideer, frågor och tankar är ni alltid välkomna att dra ett mail till material@aleibf.se

Årsmöte
2024-05-12 03:49

Ale IBFs medlemmar välkomnas på årsmöte måndagen den 17 juni klockan 18.00. Mötet kommer hållas i vår föreningslokal i Ale Kulturrum.

 

Möteshandlingar kan fås på begäran genom mejl till info@aleibf.se.
Ni som har ett konto i SportAdmin kommer att kunna hitta möteshandlingarna själva via vår hemsida under Föreningsinformation / Dokument / Årsmöte.

 

Varmt välkomna!

Utvärdering materialleverantör
2024-04-16 21:26

Vi har nu påbörjat arbetet med att se över vårt avtal för materialleverantör.

 

Vi vet ännu inte vad resultat kommer bli men det finns en sannolikhet att vi kommer byta leverantör inför kommande säsong och på grund av detta rekommenderar vi er att om möjligt vänta med eventuella inköp från vår klubbshop just nu. 

 

Arbetet med avtalsskrivande kommer som senast bli klart innan maj månad är slut och vi kommer uppdatera er så snart det blir klart.

 

Om ni har några frågor tveka inte att maila till material@aleibf.se

Nyheter från våra lag
P11, 30/04 11:53 
P14/15, 29/04 15:50 
F08/09, 04/04 17:12 
P13, 01/04 21:04 
P11, 27/03 18:44 
P10, 19/03 19:32 
 
Viktiga länkar
Sponsorer