SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening

Bli medlem i Ale Innebandyförening
BLI MEDLEM
Nu också på Facebook och Insta
2022-11-19 00:06

Inför den här säsongen bestämde vi oss för att väcka upp Ale IBF på Facebook och Instagram igen och nu behöver vi DIN hjälp!

 

Syftet med att synas mer som förening är att vi vill,

  • öka intresset för att spela innebandy i Ale IBF
  • öka engagemanget i samhället för Ale IBF så att vi får möjlighet till bra samarbeten
  • visa och tacka för allt det fina engagemang bland Ale IBFs medlemmar och familjer

En liten insats från dig hjälper föreningen mycket med att synas och nå ut! Det är bara att gå in på Facebook och Instagram och följ oss. Likea, dela och bjud gärna in familj och vänner också! The more the merrier! 😊


Till sist – det är snart jul, och vi skulle vilja samla ihop lite minnen från hösten från alla lag i föreningen. Har du ett par fina bilder från en match eller en annan innebandysamling som är ok att använda på social media, skicka dessa till oss via meddelandefunktionen på Facebook eller Instagram.


Tack på förhand!
Social media redaktionen

Klubbdagar på klubbhuset
2022-09-07 15:36

Årets klubbdagar på Klubbhuset går av stapeln under 12-16 september. Rabatten gäller både i butik och online.

 

Notera att rabatten tyvärr inte gäller våra Ale IBF specifika klubbshopsprylar.

 

Läs mer HÄR

Välkomna tillbaka till en ny säsong med Ale IBF!
2022-08-30 16:56

 

Denna säsongen har vi inga speciella covid instruktioner att ta ställning till utan nu ser vi fram emot en härlig "vanlig" säsong för alla aktiva!

Träningstider

Från och med 5 september går säsongens ordinarie träningstider igång. Varje ledarstab avgör själva när de har möjlighet att dra igång träningarna för sina lag. Detaljerad information om träningstider kommer ges av respektive ledarstab. Alla träningar kommer inom kort också upplagda i kalendern på varje lagssida på alebif.se.

 

Börja spela innebandy

I år välkomnar vi tjejer och killar födda 2016 eller senare att komma och träna med oss.  Ni hittar information om hur ni går tillväga här.
Om ni ändå är osäkra på något, tveka inte att dra ett mail till info@aleibf.se så hjälper vi er vidare.  

 

Ses i hallarna framöver!!!

 

Mvh Styrelsen Ale IBF
Niclas Sundelid (Ordförande), Therese Stålhammar (Kassör), Stefan Eriksson, Tobias Hellman, Cathrine Johansson, Maria Jakobsson och Patrik Wallmoberg.

Säsongen 2021/22
2022-06-21 19:00

Äntligen har vi kunnat genomföra en säsong utan större påverkan av pandemin. Vi hade en kortare period runt årsskiftet då mycket träningar och matcher fick ställas in men på det stora hela ändå en mycket bättre säsong än tidigare år.


Våra barn-, ungdom-, junior- och seniorlag spelade totalt ca 220 matcher under säsongen.

 

Vårt damlag gjorde en strålande säsong och kan nu se fram emot spel i division 2. På damsidan har även ett samarbete med Älvstranden vuxit fram och för kommande säsong planerar vi att ha ett gemensamt lag i Juniorallsvenskan.

 

Herrlaget hade en säsong med många tuffa och jämna matcher i division 3 men där resultatet till slut inte gick vår väg. Kommande säsongen blir det spel i division 4.

 

Även fast pandemin lugnat sig blev föreningens cup-deltagande påverkat. Några lag lyckades dock hänga på vår-cuperna i bl.a. Göteborg och Varberg och våra 06/07-tjejer kommer åka till Prag under sommaren.

 

Förening hade vid verksamhetsårets slut 417 betalande medlemmar varav 364 licensierade spelare och 48 ledare. Det är i stort sett oförändrat jämfört med hur många som var licensierade innan pandemin. Dock är det en viss minskning av antalet medlemmar i stort.


Som vanligt drar vi igång igen i september då träningstider i våra hallar blir klara.

 

Minnen-, kunskap- och vänner för livet – Ale IBF!

 

Stort tack för denna säsongen! 
// Styrelsen
Niclas Sundelid, Therese Stålhammar, Patrik Wallmoberg, Stefan Eriksson, Tobias Hellman, Maria Jakobsson och Cathrine Johansson

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrjunior, 04/11 07:43 
Herr, 19/10 15:18 
P13, 19/10 08:31 
P13, 18/10 16:26 
 
Viktiga länkar
Sponsorer