COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Innebandyskola

Börja spela innebandy i Ale Innebandy

Kul att ni vill börja spela innebandy!


Innebandysäsongen varierar lite beroende på lag men normalt brukar halltider bli klara vid månadsskiftet augusti-september och sedan börjar träningarna under september. Yngre årskullar brukar dra igång i slutet av september. Sammandrag, cuper och matcher ligger utspritt under perioden oktober t.o.m. april.

Information om vilka träningstider som gäller för vilket lag finns på respektive lags sida och läggs ut av respektive tränare så snart de finns tillgänliga.


Vi välkomnar alla som är 6 år eller äldre att börja spela. Det finns ingen övre åldersgräns för när man kan börja spela!


Om ert barn är yngre än vår nuvarande yngsta åldersgrupp, vänligen kontakta ledarna för närmast äldre lag.

Detta betyder i praktiken att om er son är född -14 kommer han börja träna med P13 tills dessa att de blir tillräckligt många killar för att skapa ett eget lag. Det samma gäller för tjejer, är man född -14 tränar man med F12/13 laget initiellt.


Oavsett åldersgrupp ni eller ert barn ska börja i, 

  • meddela berörda ledare innan ni kommer till er första träning. Kontaktuppgifter hittar ni på varje lags sida.
  • för barn som är ~10 år eller yngre finns innebandy-klubbor och glasögon att låna men för äldre barn och ungdomar får ni ta dialogen med respektive ledare innan träningen.
  • fyll i era kontaktuppgifter via BLI MEDLEM-formuläret. Genom att göra det kan ledarna nå er med aktuell info (inställd träning, etc.) och klubben får också möjlighet att söka aktivitetsbidrag för er närvaro. Ni behöver inte betala medlemsavgiften förrän ni beslutet er för att fortsätta.

Om du fortfarande inte hittar rätt, tveka inte att kontakta info@aleibf.se så hjälper vid dig vidare.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 02/05 14:44 
Ale Innebandyförening, 18/04 21:19 
Ale Innebandyförening, 13/04 19:43 
 
Viktiga länkar
Sponsorer