COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Flickor -08/09

Sibben Cup
2021-11-12 16:39
Nu närmar det sig - Torsdagen den 6 januari åker vi mot Skövde för att deltaga på Sibben Cupen 2022 !
 
Cupen utspelar sig torsdag den 6 januari till lördag den 8 januari. Vi kommer åka från Ale tidigt på torsdagen och kommer vara färdiga med cupandet under lördagseftermiddagen. Samåkning kommer att ske men som tidigare år kommer vi högst troligen behöva hjälp av några föräldrar också för att kunna lösa logistiken på plats i Skövde.
 
Ale IBF bekostar anmälningsavgiften för våra lag, men utöver det tillkommer mat och övernattning och den kostnaden kommer att landa på ~950 kr per tjej. I denna kostnaden kommer tjejerna att få frukost, lunch och middag samt två övernattningar i skolsal.
 
Vi kommer återkomma med mer detaljer om cupen när det närmar sig, men redan nu under november kommer vi behöva veta vilka tjejer som kommer hänga på och vi behöver även samla in pengarna för mat och övernattning. Svara gärna så snart ni kan på den kallelse ni nu har fått men senast fredag den 19 november.
 
Vill ni läsa mer om Cupen så gå gärna in på https://sibbencup.cups.nu/
 
Tidigare år har vi haft superkul under våra cuper och vi har haft en supergod uppslutning i laget och vi hoppas att så många som möjligt hänger med även denna gången!
 
Mvh Ledarna
Höstlovsträning - Uppdaterad info
2021-11-03 12:39

Lite uppdaterad info rörande denna veckans träningar. 

Onsdagsträningen - Vi kör som vanligt, dvs 17.00-18.30 i Kronan

Fredagsträningen - Ställs in

 

Ses i kväll!

Matchschemat publiserat
2021-09-22 21:56

Nu är matchschemat fram till årsskiftet publiserat i vår kalender här på hemsidan och även i SportAdmin medlemsappen. Inom en veckas tid kommer vi skicka ut kallelser till er för de matcher era tjejer blir kallade till.

Vi kommer ha 2 lag i två olika serier men vi kommer inte köra med fasta lagindelningar utan våra 27 tjejer kommer ha olika lagkamrater vi de olika matcherna. Till varje match kommer vi ta ut 13-14 tjejer. 

 

Om ni redan nu ser att det är matcher ni vet att era tjejer inte kan vara med på så gå gärna in i SportAdmin medlemsappen och förhandsrapportera detta (öppna den specifika matchen och tryck på "Ej tillgänglig" under förhandsrapporteringsdelen. På det sättet kommer vår matchuttagning gå smidigare. 

 

Även fast vi har ett gäng nya tjejer i laget som aldrig varit med på match tidigare kommer vi hantera alla på samma sätt och kalla samtliga till våra matcher. Skulle det vara så att er dotter uttrycker oro för detta så tveka in att kontakta någon av oss ledare så kan vi prata om situationen.

 

Endast licensierade spelare får vara med på match och för att bli licensierad behöver ni bara betala medlemsavgiften så sker detta med automatik.

 

Idag har vi på träningen delat ut matchställ. Matchställen ska endast användas under våra seriematcher eller cuper. Vill era tjejer ha träningströjor och shorts kan ni köpa detta via Klubbhuset (se länk på hemsidan). Matchställen tillhör föreningen, men ni och era tjejer har ansvar för att säkerställa att de vårdas väl och är rentvättade inför varje match.

 

Äntligen har pandemin kommit till en fas där vi får chans att träffas igen. Därför tänkte vi utnyttja detta genom att bjuda in er till ett föräldramöte inom kort. Högst troligen kommer det ske samtidigt som träningen den 13 oktober (notera. ändrat från den 6 oktober). Kallelse kommer separat. Anteckna gärna det redan nu i era kalendrar.

 

Superkul att vi är igång igen! Och SUPER HÄRLIGT att se så många glada tjejer på plan igen!

 

Mvh Ledarna

Patrik, Carolina, Mattias, Jenny och Sven

Ändrad träningstid och plats denna veckan
2021-09-12 19:58

Hej på er!

 

På grund av att vi ledare är på en gemensam ledarträff inom Ale IBF under onsdagen så skjuter vi fram veckans träning till fredag istället.

 

Nästa träning är således på fredag den 17 september klockan 17.15-18.30 i Ale Kulturrum (Nödinge). 

 

Mvh Ledarna

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 16/11 22:10 
Ale Innebandyförening, 26/10 20:13 
Ale Innebandyförening, 19/08 22:12 
 
Viktiga länkar
Sponsorer