SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Pojkar -11

Välkommen till Ale IBF P-11
Välkomna till Ale IBF:s pojkar födda 2011
 
Vi kommer under säsongen 2022/2023 ha följande träningstider
 
  • Tisdagar 18:30 - 19:45 Älvängenhallen
  • Torsdagar 18:15 - 19:30 Kronan
Välkomna!
 
Ledarna
Bra vecka avslutar säsongen 2022/23
2023-03-25 16:20

Hej,

 

Vilken vecka vi har haft tillsammans! Vi startade med en bra träning och senare en session när vi äntligen kom tillbaka och hade en föräldramatch! Denna gång fick föräldrarna testa på hur snabba killarna blivit sedan sist, och även testa sina lår och vara med i vår "Sally" övning.

 

Säsongens sista match spelade vi också idag hemma mot duktiga Pixbo. Som tur var gjorde vi nog den bästa matchen för säsongen och stängde bortalaget totalt - de kom inte förbi och upp genom vår defensiv alls.

 

Vi återkommer hur vi fortsätter med träningarna om någon vecka. Fotbollen tar över våra träningstider för flera av killarna och vi vet att de alla dagar är upptagna med någon fotbollsträning. Men tänker att en dag kanske vi kan erbjuda för lite spel!

 

Tack alla som hjälper till runt laget - våra föräldrarepresentanter och fler!

 

// Björn, Magnus och Tommy

 

 

Vem är snabbare är en kille i P11?
2023-03-22 18:44

Nu är det upp till bevis! Imorgon 23/3 så utmanar grabbarna föräldrarna i innebandy som ett led i att avsluta säsongen 2022/2023. Klickan in på kallelsen och meddela tt ni kommer, snöra på er ett par inneskor - så har vi roligt tillsammans tills vi blir trötta!

Knapp vinst mot Överbyn
2023-01-29 18:45

Då var det dags för bortamatch - en avlägsen sådan uppe i Strömstad. Som tur är så har vi grymma föräldrarepresentanter som ordnade så vi kunde göra minibussar upp med hela gänget och lite föräldrar - TACK!

 

Överbyn hade byggt lite störra sarg än vad vi är vana vid och som också gav en hel del extra utrymme och ytor. Det var kanske inte något som vi tänkte jättemycket på men det ger lite andra möjligheter för lagen.

 

Först perioden spelade vi bra med passningsspel och ett Överby som inte riktigt kom igång - vi gick genom två bågningsmål gå till vila med en två-måls ledning. Andra perioden blev lite mera böljande - vi tappade fler bollar på mittplan och där Överbyn faktiskt hade en boll i mål vid ställning 4-3 till oss men som domaren dömde bort. 

 

En vinst till handlingarna och vi är jobbiga att möta då vi bryter de flesta av motståndarnas uppspel högt i banan, eller fördröjer anfallen så att de måste gå igenom fyra motståndare.

 

Hela laget avslutade med mat på en matkrog och alla verkade mycket nöjda i de båda bussarna hem! Vi tackar också till Daniel som gjorde en grym live sändning för de som inte kunde vara på plats!

 

// Ledarna.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ale Innebandyförening, 28/02 19:55 
Ale Innebandyförening, 10/01 19:28 
Ale Innebandyförening, 04/12 12:33 
 
Viktiga länkar
Sponsorer