COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening

Bli medlem i Ale Innebandyförening
BLI MEDLEM
Seriespel för seniorer avslutas för säsongen
2021-02-26 17:57

Som vissa av er kanske redan hunnit läsa på alekuriren.se har vi idag fått beskedet att Svenska Innebandyförbundet beslutat att avsluta säsongen för samtliga serier på senior nivå. 


De har inte uppdaterat sin information på hemsidan ännu, men ni hittar mailet från förbundet här - "Säsongen avslutas för flera serier"


Mycket tråkigt men helt förståeligt i denna situationen. 

Vi har ännu inte fått något besked för övriga serier men det förväntas komma inom de närmaste dagarna. 


Mvh Styrelsen

All verksamhet pausad
2021-02-17 20:53
Som ni kanske redan läst på Alekuriren - "Det är ett mycket allvarligt läge" har smittskyddet i Västra Götaland i samråd med folkhälsomyndigheten beslutat om regionala rekommendationer för Västra Götaland som kommer gälla fram till 14 mars. I samband med detta har Ale Kommun beslutat att återigen stänga kommunens idrottshallar. 

På grund av det allvarliga smittoläget i Västra Götaland, och Ale specifikt, kommer vi i nuläget inte bedriva någon form av gemensam träning i föreningens regi. Vi rekommenderar samtliga aktiva att utöva fysisk aktivitet på egen hand tills dess att vi kan dra igång igen. 

Ingen av oss är glada för detta beskedet men tyvärr finns det inget val. Vi måste alla hjälpas åt att ta samhället ur denna situationen. 

Mvh Ale IBF Styrelse
Smittspridningen ökar i Ale - Nu måste vi hjälpas åt!
2021-02-16 11:06
Vi är superglada att våra inomhusträningar har kunnat återupptas igen. Men, smittspridningen i Ale ökar. Om vi ska ha en chans att fortsatt kunna tillhandahålla möjligheten till idrottande för barn och ungdomar måste vi alla strikt följa de rekommendationer som finns. 

Detta gäller oss alla - föräldrar, spelare och ledare! Nu hjälps vi åt att ta oss igenom detta!

Se kommunens påminnelse nedan. Ale IBFs instruktioner finner ni under Covid-19 på hemsidan.

Mvh Styrelsen

----------------------------------
From: alefritid@ale.se 
Sent: den 16 februari 2021
Subject: Smittspridningen ökar i Ale

Hej
Smittspridningen har under de sista veckorna gått åt fel håll i Ale - vi måste hjälpas åt att vända utvecklingen.
Samtidigt som vi nu öppnar upp för barn och unga att delta i aktiviteter i de kommunala anläggningarna måste vi än mer beakta de restriktioner som finns för att minska smittspridningen.
Vi måste göra detta tillsammans för att vända trenden nedåt igen - risk finns att vi behöver stänga ner anläggningarna igen om vi inte ser att utvecklingen vänder. 
Håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du är sjuk. Inga undantag.
Enhetschef Ale Fritid, Klas Arvidsson
Efterlängtat besked
2021-02-05 12:47
Igår kom ett efterlängtat besked för många ungdomar i gymnasieålder. Regeringen och folkhälsomyndigheten beslutade att från och med den 6 februari är ungdomar födda 2002 eller senare välkomna att börja träna igen. Ledarna avgör den aktuella startpunkten för träningar inom respektive lag.

Precis som vid det tidigare beskedet om barn och ungdomsträning förtydligar myndigheterna och idrottsförbunden att träning måste genomföras på ett ansvarsfullt sätt. Folkhälsomyndighetens allmänna råd och innebandyförbundets riktlinjer och rekommendationer ska följas.  

Vår Covid-19 information är uppdaterad i enlighet med detta så läs igenom den information igen.

När det gäller matchspel så har vi ännu ingen information att gå ut med i detta läget.

Superkul att utvecklingen går åt rätt håll! 
Mvh Ale IBF Styrelse
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F06/07, 25/02 16:52 
F06/07, 21/02 13:59 
P13, 18/02 11:10 
F06/07, 12/02 21:20 
F08/09, 09/02 21:49 
P06/07/08, 09/02 13:02 
 
Viktiga länkar
Sponsorer