COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening

Bli medlem i Ale Innebandyförening
BLI MEDLEM
Stort grattis Tobias!
2021-04-13 19:43

I kväll så vann vår kära ledare och spelare Tobias Hellman priset som årets ledare i Ale. Han fick mottaga detta fina pris under kvällens föreningsgala som sändes live på Ale Kommuns facebook sida.

 

Delar av motiveringen löd: "Tobias är Ale IBF och bor så gott som i hallen! Är det inte med pojkar 10-år eller flickor 15-år så spelar han själv med seniorerna eller sitter på styrelsemöte. Alltid med ett leende och alltid med en klar plan."

 

Superkul för dig, Tobias, men också superkul för oss i Ale IBF att ha dig ombord! 

 

Återigen, stort grattis Tobias! Mycket välförjänt!

Återstart och avslut!
2021-04-05 20:12

Tror vi alla är lika trötta på situationen men smittan ger tyvärr inte upp! Statistiken för Sverige och Västra Götaland ser inte bra ut och Ale ligger tyvärr också kvar på en ganska hög men dock jämn nivå. Myndigheter, idrottsförbund och kommun står dock fast vid linjen att idrott är superviktigt för barn och ungdomars mentala och fysiska hälsa.

 

Inom Ale IBF önskar vi få en minnesvärd och kul avslutning på säsongen och vi vill att våra aktiva ska se fram emot att återigen få börja spela på riktigt under hösten. Därför öppnar vi fr.o.m. måndag den 12 april upp möjligheten för samtliga barn och ungdomslag (födda 2002 eller senare) att återigen träna innebandy inomhus. Våra hallar kommer vara bokade för resten av april. 


Utöver detta planerar föreningen att genomföra en säsongsavslutning helgen den 1-2 maj. Mer detaljer om detta senare men boka gärna in detta i kalendrarna redan nu. 

 

Självklart kan situationen återigen med kort varsel vändas upp och ner, men låt oss alla vara optimister och göra vårt yttersta för att få ett kul och trevligt innebandyavslut på denna mycket annorlunda säsong. 

 

Mvh Styrelsen

Träningar återupptas på röd nivå
2021-03-20 10:15

Efter en vecka utan någon ändrad information från kommunen angående möjligheten att träna inomhus, som tillåts igen från den 15 mars, så väljer vi nu att återuppta träningarna igen för våra äldsta ungdomar på röd nivå, då vi är av uppfattningen att de är i störst behov av fysisk aktivitet för sitt välmående. 

 

Vi avvaktar fortfarande med våra yngre lag på blå- och grön nivå i väntan på eventuella ändrade besked från kommunen med anledning av den fortsatt problematiska situationen på en del av våra skolor och i samhället i stort.

 

Vår förhoppning är att alla de lag som vill ska kunna genomföra träningar i april och ha någon form av avslutning innan vi rundar av inför sommaren.

 

Mvh Styrelsen

Positivt besked idag, men vi håller ut något längre!
2021-03-11 21:30

Ale kommun informerade idag att de på rekommendation från Smittskydd Västra Götaland kommer öppna kommunens idrottshallar igen med start på måndag den 15 mars.

Samtidigt påpekar de att smittläget i kommunen fortfarande är allvarligt och antalet smittade fortfarande är relativt högt.

 

Vi är superglada för att kurvan för smittoläget i Ale har vänt år rätt håll (vecka 9) och att vi föreningar återigen får möjligheten att återstarta våra verksamheter.

Men inom Ale IBF styrelse har vi i kväll beslutat att inte direkt hoppa på möjligheten till inomhusträning utan vi vill istället stötta den fortsatta positiva utvecklingen av smittoläget genom att avvakta med uppstarten av våra inomhusträningar något längre.

 

Skolorna inom kommunen har det väldigt kämpigt med många smittspårningar pågående just nu och det känns inte rätt att i ett sådant läge stressa igång våra träningar när vi ändå haft en pausad träning under så lång tid.

 

Vi ser positivt på de lag som vill återstarta sin utomhusträning från och med måndag 15 mars, men beslut om återstart av inomhusträning kommer vi inom styrelsen fatta tidigast i slutet av nästa vecka. 

 

Har ni några synpunkter på detta är ni som alltid välkomna att kontakta någon av oss i styrelsen eller via styrelse@aleibf.se

 

Mvh Styrelsen

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F08/09, 11/04 17:04 
F08/09, 04/04 13:33 
F08/09, 21/03 18:49 
P06/07/08, 21/03 17:36 
F08/09, 14/03 17:36 
 
Viktiga länkar
Sponsorer