COVID-19 info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening

Bli medlem i Ale Innebandyförening
BLI MEDLEM
Nu startar vi upp säsongen 2021/22!
2021-08-19 22:12

 

Förra säsongen färgades tyvärr väldigt mycket av pandemin och många av våra planerade träningar och matcher fick tyvärr strykas. Inför denna säsongens start håller vi alla tummar vi kan för att den uppåtgående trenden inte blir för markant utan att vi som planerat äntligen ska få dra igång och spela på riktigt igen! 

 

Inom styrelsen fortsätter vi noggrant monitorera all information som kommer från myndigheter och idrottsförbund för att hela tiden kunna anpassa vår verksamhet efter vad som gäller. Just nu finns det inga restriktioner som hindrar oss från att starta upp säsongen och alla ledare är super taggade på att få komma igång med vår favoritsport igen!

Precis som tidigare kan ni läsa om vilka förhållningsregler som gäller för oss på covid-sidorna på aleibf.se.

Träningstider

Från och med 6 september går säsongens ordinarie träningstider igång. Vi kommer börja med att köra vidare med samma träningstider som under förra säsongen. Under september månad kommer önskade förändringar hanteras och eventuella uppdateringar av träningstider kommer sedan börja gälla från oktober. Detaljerad information om respektive lags träningstider kommer ges av respektive ledarstab. Alla träningar kommer även finnas upplagda i varje lagssida på alebif.se.

 

Börja spela innebandy

I år välkomnar vi tjejer och killar födda 2015 eller senare att komma och träna med oss. Om ni har vänner eller bekanta som vill prova på vår härliga sport, hänvisa dem att ta kontakt med någon av ledarna för den årskull de tillhör så får de all information och hjälp de behöver för att hänga på.

Om ni är osäkra på vem ni ska kontakta, dra ett mail till info@aleibf.se så hjälper vi er vidare.  

 

Klubbdagar hos Klubbhuset

Under den 6-12 september kommer det vara klubbdagar hos vår partner Klubbhuset. Det kan vara ett bra tillfälle att komplettera er utrustning inför uppstarten. Mer information om detta kommer finnas på vår hemsida när det närmar sig.

 

Medlemsavgifter

Som vissa av er sett har vi börjat skicka ut information om att betala sin medlemsavgift. Detta är nu endast gjort för de äldre lagen, men samma sak kommer även göras för våra yngre lag under början av september. 

   

 

Ses i hallarna framöver!!!

 

Mvh Styrelsen Ale IBF
Niclas Sundelid (Ordförande), Therese Stålhammar (Kassör), Stefan Eriksson, Tobias Hellman, Cathrine Johansson, Maria Jakobsson och Patrik Wallmoberg.

Årsmöte 2021
2021-06-10 06:42

Ale Innebandyförenings ordinarie årsmöte hålls tisdagen den 30/6 kl 18 i Kronan Älvängen (om inte annat meddelas p g a situationen med covid).

 

Motioner skall ha inkommit till styrelsen genom mejl till info@aleibf.se senast tio dagar innan årsmötet.


Möteshandlingar kommer att vara tillgängliga för medlemmar på begäran genom mejl till info@aleibf.se en vecka innan årsmötet.

Köp EM tröja - Stötta Ale IBF
2021-06-07 20:01
Tråkig söndag ?!? - Häng på klockan 15
2021-05-02 14:44

Ni har väl inte missat att SM finalerna för damer och herrar sänds live av SVT.

 

Damernas final spelades förra helgen och finns att titta på via SVT Play - SM-finalen Team Thoren-Pixbo | SVT Sport

Och för er som vill se herrarnas final live - slå på tvn eller SVT Play klockan 15.00 - Innebandy SM | SVT Play

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Viktiga länkar
Sponsorer