SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Herr

Premiären närmar sig! Intervjuv med #21 Mattias Svahn
2015-10-01 18:27

Premiären närmar sig. Lördag 13.00 Borta mot Pixbo Wallenstam.

Vi har tagit ett snack med #21 Mattias Svahn inför premiären.

Tjena Mattias Svahn, Allt bra?

- Ja absolut! Kan inte vara bättre nu när det snart nalkas seriepremiär!

För dom som inte vet, vem är #21 Mattias Svahn?

- Ja vem är han..? Jo ja e en go gubbe på snart 30 bast som bor i Skepplanda tillsammans med sin sambo Jennie & hennes underbara dotter Melanie. Har lirat innebandy sen så länge ja kan minnas, och tänker inte lägga av på många år!
Min moderklubb är Skår IBK och är nu inne på min fjärde säsong med Ale IBF om ja inte minns helt fel. Förhoppningsvis blir det många mer än så.

Försäsongen har varit i full gång ett tag nu, Hur känns formen?
- Den känns helt okej, men vet att när ja väl kliver in på premiären med klubban i högsta högg så lägger ja mig inte utan en fight. Som man brukar säga; kör ända in i kaklet!

Första matchen ställs Pixbo Wallenstam som motståndare, hur går dina tankar inför premiären?
- Pixbo är ett gäng väldigt spelskickliga  killar som vet var dom har varandra och kommer antagligen köra ett väldigt högt tempo. Killarna är mellan 15-18 och dom ska verkligen inte underskattas. Ja tror för våran del att ett tajt försvar och vassa kontringar så tar vi denna premiären!

Pixbo Wallenstam borta som sagt, vad slutar matchen?
- Svårt å säga.. Men eftersom du vill ha ett svar så säger ja, 5-6!

Någon speciell match du ser fram emot i kommande serie?  
- Det självklara svaret är ju Partille!! De har väl inte undgått någon vilket fantastiskt lag dom skrapat ihop med en hel del gamla SSL spelare å landslags stjärnor! Sen har vi ju självklart derbymötet mot rivalen Surte! Där vi visar att vi för alltid kommer vara storebror å inget annat!

Egen målsättning för kommande säsong?
- Göra mer poäng än förra säsongen!

Du har tagit steget upp och blivit en del av ledarstaben tillsammans med Tobias Hellman, Martin Eriksson och Andreas Jonasson, hur känns det ?
- De känns som en naturlig utveckling för mig. Ja har alltid lagt ner hjärta å själ i vilken klubb ja än spelat i. Så de kommer bli ett intressant år.

Någon spelare i laget som man bör hålla ett öga på denna säsongen i Ale IBF?
- Coach Martin "oxdog" Eriksson ser riktigt vass ut i år. Han har själv lovat 150 poäng så han får man hålla ett öga på!

Tack för pratstunden.
-Tack själv!


 
 
Viktiga länkar
Sponsorer