SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ale Innebandyförening
Herr

Seriepremiären avklarad.
2015-10-03 20:36

Ales herrar har som sagt inlett säsongen med förlust borta mot Pixbo (6-2). Vi tog oss ett snack med coach Hellman och coach Svahn efter matchen:


Tankar kring säsongens första?
"Vi håller ihop det riktigt bra i försvarsspelet trots att många var borta och att vi inte hunnit spela ihop laget ordentligt. Men vi blir hårt straffade vid misstag då unga Pixbo är snabba i omställningen och vassa i sina avslut."


Bara två mål. Behöver vi vara oroliga?
"Det är inte det att vi inte skapar lägen men det är lite uddlöst när vi väl skall sätta dit den. Vi saknar några gubbar som kan få fast den i anfallszon vilket gör att vi aldrig riktigt får vila med boll. Det blir tufft att hålla ihop det en hel match.


Ale ställer upp med en ganska ung trupp i år. Hur skötte sig de unga killarna?
"Överlag gör dom tillsammans med resten av laget en godkänd insats. Skulle vilja plussa lite extra för Oskar som inte bara gjorde sitt första A-lag mål utan även slet hårt hela matchen. Noterbart var även att Affe fick förtroendet som kapten.


Så vad kan vi egentligen förvänta oss av Ale i år?
"Vi får räkna med att vi kommer få slita hårt i år. Ödmjukt stenhårt jobb av samtliga i laget krävs för framgångar. Med lite mer matcher så vi får spela ihop oss så är vi övertygade om att vi kommer bli bättre och bättre under säsongen och vi har gott om talang i truppen som kommer blomma ut!


Slutligen. Matchens lirare?
"3 hjälmar: Alexander Sörensen
2 hjälmar: Oskar Larsson
1 hjälm: Christian Westerlind.

 
Viktiga länkar
Sponsorer